28 / 03 / 2024

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.



Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında ilgili mevzuatlara riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve işlenebilir ve kullanılabilir maden, mermer, granit, traverten, her çesit yarı kıymetli ve kıymetli tas, kireç, kömür, mermer, granit, çakıl, kaolen, diatomit, feldspat, kuars, kuvarsitler, talk, profilit, boraks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm madenlerin aranması, çıkartılması işletilmesi, alımı, satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt isleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığgı binalar yapmak. 3-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, at.lye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) yapmak. 4-Otomotiv sanayi ile ilgili yurt içinde üretilen ve yurt dışından ithal edilen her türlü otomobil, tarım ve is makineleri, kamyon, kamyonet, treyler çekicileri ve her türlü kara yolu araçları ile bunlara ait yedek parça, aksesuar ile lastiklerinin alın satımı, acenteliği, bayiliği, ithalat, ihracat ve toptan ticaretini yapmak. 5-Yurt içinde ve yurt dışında maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, isletme hakkı talep etmek isletme ruhsatnamesi ve isletme imtiyazı almak, devri kabul maden haklarını devir almak 6-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, isletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi haklan tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 7-Türkiye Cumhuriyeti Dahilinde maden yasası kapsamına giren madenlerle,taş ocağı,mermer ocağı işletmek için gerekli mercilerden izin almak,ruhsatlarını almak,imtiyaz haklarını almak,bunlarla ilgili yasal işlemleri yerine getirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler
 


Geri Dön