23 / 04 / 2024

DD Mortgage gelişmeye hızla devam ediyor!

DD Mortgage gelişmeye hızla devam ediyor!

2008 yılında sadece İstanbul'da başladığı faaliyetlerini genişleten DD Mortgage, Ankara, İzmir ve Antalya'dan sonra Bursa'dan gelen kredi taleplerini de kabul etmeye başladı...



DD Mortgage, müşterilerine sadece yeni ev alırken değil, aynı zamanda mevcut kredilerini daha avantajlı planlarla değiştirme ve sahip olunan mevcut konutlar için hazırlanmış olan ipotekli bireysel finansman kredisi teklifleri sunma gibi konularda yardımcı oluyor. 


İstanbul dışı taleplerin değerlendirilmeye alınması ile büyüme hızını katlayacaklarını belirten DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan, en önemli konunun müşteri memnuniyeti olduğunu dile getirdi. Aysan, "Mevcut müşterilerimizin bize yönlendirdiği müşteri sayımızdaki artış verdiğimiz kaliteli hizmetin en önemli göstergesi. Bunu daha da yukarı çekmek ise en önemli amacımızdır" dedi. 


Rekabet edecek Geçen 


5 yıl içinde gerek global ekonomilerde, gerekse de Türkiye'de yaşanan gelişmeler ne olursa olsun istikrarlı bir büyüme planı uyguladıkları ifade eden Aysan, "Yaratıcı çözümler, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadromuzla yılın ikinci yarısında rekabette daha öne çıkmak istiyoruz, bunun için tüm hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu. 


'Kredi kullanımı arttı' 


Yılın ilk çeyreği sonunda konut kredisi verilerinin açıklanması ile ortaya çıkan resmi değerlendiren Aysan, ilk üç ayda gerek adet, gerekse de miktar olarak sektörün üretim rekoru kırdığını, bu hareketin kalıcı olmasını dilediklerini belirtti. Aysan, şunları söyledi: 


"TBB verilerine göre, ilk çeyrekte 152.000 adet ve 12.3 milyar TL yeni konut kredisi kullanılırken, ortalama yeni kredi tutarı ise geçen sene aynı dönemde 72.000 TL iken bu dönemde 81.000 TL'ye yükseldi. İlk 6 aylık dönem içerisinde ise mevduat bankalarının konut finansman kredi bakiyesi 2012 yılsonuna göre yüzde 15,8 artışla 91,4 milyar TL.'ye gelmiş durumda, bu hızda devam edilmesi durumunda ise yıllık büyümenin %32 oranında gideceği görünüyor, yaz aylarında yavaşlama yaşansa da yılsonunda %30 oranı rahatlıkla yakalanır."


Geri Dön