28 / 03 / 2024

Decor Maison duvar kağıtları ile İskandinav kültürü evinizde!

Decor Maison duvar kağıtları ile İskandinav kültürü evinizde!

HD Group'un Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı İsveç menşeli Decor Maison duvar kağıtları, Kuzeyin renklerini İskandinav kültürünün modern çizgileri ile duvarlara yansıtıyor



Dünyanın en egzotik bölgelerindeki en dikkat çekici mekanlardan ilham alınarak özenle gerçekleştirilen mimari çalışmalarla dizayn edilen desenler , güzelliği ve sadeliği aynı anda içinde barındırıp, elyaf tabanlı kağıt yapısıyla duvarlara doğallık katıyor. 


Wallsmart özelliği ile duvarlara pratik bir şekilde uygulanabilen Decor Maison duvar kağıtları 300`e yakın desen seçeneği ile beğeniye sunuluyor. 


Highlights from the North koleksiyonu ile kuzeyin kültür mirasının modern çizgilerle duvarlara yansımasını, Sails & Stripes koleksiyonu ile dalgalarla ıslanmış sahil kenarlarına, açık denizlere ve adacıklara küçük bir yolculuk yapıp, Spirit of Adventure koleksiyonu ile dünyadaki en ilgi çekici bölgelerden en çarpıcı desenleri, N.Y. Nature koleksiyonu ile dünyanın en büyük metropolü New York’un devasa binalarının siluetlerinin Central Park’ın doğası ile bütünleşmesinin ambiyansı duvarlarda hissedilecek.


En güncel sekiz koleksiyonu ile Türkiye piyasasında faliyet gösteren Decor Maison duvar kağıtları hakkında daha fazla bilgiye ulaşma için ; http://www.hdgroup.com.tr 



Geri Dön