29 / 03 / 2024

Decor Maison duvar kağıtları

Decor Maison duvar kağıtları

HD Group'un Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı İsveç menşeli Decor Maison duvar kağıtları, Kuzeyin renklerini İskandinav kültürünün modern çizgileri ile duvarlara yansıtıyor

Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin çöken duvarı için 12 yıl beklendi!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Cumhuriyet Eğitim Müzesi'nin geçtiğimiz günlerde çöken bahçe duvarı için 12 senedir müze müdürleri tarafından 'Acildir' başlıklı uyarı yazısı yazıldığı ortaya çıktı.

Bakırköy'de istinat duvarı çöktü!

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu.

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

İzmir Cumhuriyet Müzesi'nin duvarı çöktü!

İzmir’in Konak ilçesindeki Cumhuriyet Müzesi’nin bahçe duvarı, Anıtlar Kurulu’ndan izin beklendiği gerekçesiyle onarılmayınca yağışların ardından öndeki binanın çatısına devrildi. Şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

Türkiye Bulgaristan sınırına 82 kilometrelik duvar örülecek!

Bulgaristan Türkiye ile sınırına duvar örme kararı aldı. Söz konusu duvar tam 82 kilometre uzunluğunda olacak. Söz konusu duvar Kaçak geçişleri önlemek adına yapılacak.

Çankaya'da istinat duvarı çöktü araçlar hurdaya döndü

Çankaya Akpınar Mahallesi Dikmen Caddesi’ndeki bir binanın yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda, 3 araç hurdaya döndü, panik yaşandı.

Karşıyaka'ya 136 metrelik istinat duvarı yapıldı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu mekanlara şıklık katıyor!

Çanakkale Seramik, geleneksel motifleri yeniden yorumlayarak hayata geçirdiği ‘ Maison ’ koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu mekanlara da şıklık katıyor.

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

Kozluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir apartmanın girişinde bulunan istinat duvarı çöktü. Apartman girişi çöken duvar nedeniyle kapanınca evde mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı.

Yanı başımızdaki büyük tehlike: İstinat duvarı

Son günlerde artan yağış miktarına bağlı olarak yurdun dört bir köşesinden "istinat duvarı yıkıldı" şeklinde haberler gelmekte. Can kaybı yaşanmaması büyük şans ancak tehlike sürüyor!

Trabzon'da istinat duvarı evin üstüne çöktü!

Trabzon’da kar yağışının etkisiyle yıkılan istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. 4 katlı binanın arka kısmındaki odalarında şans eseri hiç kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

Mamak Belediyesi'nden çöken istinat duvarına tedbir!

Ankara Mamak Belediyesi, önceki gün yağan kardan dolayı bir istinat duvarında yaşanan çökme nedeniyle bölgede tedbirler aldı...

Karamürsel'de istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Karamürsel Kayacık Mahallesi’nde D-130 karayoluna bakan istinat duvarı, kayan toprakla birlikte yıkıldı. Toprak ve taş parçalarının karayoluna inmemesi olası bir faciayı da önlemiş oldu.

Decor Maison duvar kağıtları Haberi

Decor Maison duvar kağıtları

Dünyanın en egzotik bölgelerindeki en dikkat çekici mekanlardan ilham alınarak özenle gerçekleştirilen mimari çalışmalarla dizayn edilen desenler , güzelliği ve sadeliği aynı anda içinde barındırıp, elyaf tabanlı kağıt yapısıyla duvarlara doğallık katıyor. 


Wallsmart özelliği ile duvarlara pratik bir şekilde uygulanabilen Decor Maison duvar kağıtları 300`e yakın desen seçeneği ile beğeniye sunuluyor. 


Highlights from the North koleksiyonu ile kuzeyin kültür mirasının modern çizgilerle duvarlara yansımasını, Sails & Stripes koleksiyonu ile dalgalarla ıslanmış sahil kenarlarına, açık denizlere ve adacıklara küçük bir yolculuk yapıp, Spirit of Adventure koleksiyonu ile dünyadaki en ilgi çekici bölgelerden en çarpıcı desenleri, N.Y. Nature koleksiyonu ile dünyanın en büyük metropolü New York’un devasa binalarının siluetlerinin Central Park’ın doğası ile bütünleşmesinin ambiyansı duvarlarda hissedilecek.


En güncel sekiz koleksiyonu ile Türkiye piyasasında...