24 / 04 / 2024

Defne Samyeli ev sahibine dava açtı!

Defne Samyeli ev sahibine dava açtı!

Defne Samyeli, “1,5 yıldır kiramı alamıyorum. Gönderdiğim notlara da geri dönmüyor” diye konuşan ev sahibi Yusuf Araz hakkında "gerçek dışı açıklama yaparak kamuoyunda adını karaladığı" iddiasıyla dava açtı. 



 

 

Şarkıcı Defne Samyeli sessizliğini bozdu. Sabah gazetesinden Ali Oktay'ın haberine göre, Defne Samyeli, kendisini rezil edeceği ve şantajda bulunduğu iddiasıyla ev sahibi Yusuf Araz'a İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Aylık 12 bin 500 liralık kira bedeli üzerinden yaklaşık 1.5 senelik kirayı ödemediği öne sürülen Defne Samyeli sessizliğini bozdu.

Samyeli, kendisini rezil edeceği ve şantajda bulunduğu iddiasıyla ev sahibi Yusuf Araz'a İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 50 bin TL'likmanevi tazminat davası açtı.

Dava dilekçesinde "Davalının basına yaptığı açıklamanın doğruluk payı olmamakla birlikte bu hareketin müvekkilimi zor durumda bırakmak ve kamuoyu önünde adını karalamak için kasten yapılmış olduğu açıktır.

Davalının "1.5 yıldır kiramı alamıyorum" iddiası ile müvekkilimin toplum nezdinde ödemelerini yapmadığı, ödeme gücü olmadığı yönünde bir algı yaratılmıştır" ifadeleri yer aldı.


Geri Dön