29 / 03 / 2024

Defne Samyeli: Kemerburgaz’daki o evden taşınacağım!

Defne Samyeli: Kemerburgaz’daki o evden taşınacağım!

Ev sahibiyle sorunlar yaşayan Defne Samyeli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Tabii ki taşınmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı varken kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım" dedi.



Defne Samyeli önceki akşam Ulus’taki Sunset adlı mekanda arkadaşlarıyla bir araya geldi. Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre, çıkışta muhabirlerle sohbet eden Defne Samyeli’ye kirasını ödemediği gerekçesiyle kendisine dava açan ev sahibi hakkında sorular soruldu.

Samyeli, Kemerburgaz’daki o evden taşınacağını şu sözlerle açıkladı: “Tabii ki taşınmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı varken kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım. Birini ‘Gazetelere konuşurum’ diye tehdit etmek hoş değil. Ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim.”

50 bin TL'lik dava açmıştı

Geçtiğimiz haftalarda sunucu Samyeli'nin kirasını ödemediğine dair iddialarda bulunan ev sahibi Yusuf Araz, avukatı Iyaz Çimen aracılığıyla icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı.

Taraflar arasındaki dava sürerken Samyeli, bu defa ev sahibi Araz'ın '1.5 yıldır kiramı alamıyorum' sözleriyle itibarını zedeleyici açıklamalarda bulunduğunu söyleyerek, 50 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Günaydın'da yer alan habere göre; ev sahibi Araz, Samyeli'nin dilekçesindeki iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

'ÖZÜR DİLEMELİ' 

"Defne Samyeli tarafından yapılan açıklamada bana yönelik tehdit, hakaret ve şantaj iddialarında bulunulmuştur. Defne Hanım'ın '1.5 yıldır kirasını ödemediği' hususu haricindeki tüm iddialar gerçek dışıdır. Bununla ilgili yasal süreç başlatılmıştır."

"Defne Hanım kira ödemediği gerçeğini örtbas etmek amacıyla hem yargıyı gereksiz meşgul etmekte, hem de benim için söyledikleri iftira niteliği taşımaktadır. Bir başkasının konutunu herhangi bir bedel ödemeden kullanmanın adı nedir? Ben itibarlı bir iş adamıyım. Bu sözleri kişilik haklarıma saldırı niteliğinde. Özür dilemeli."

'BANA HAKARET ETTİ, SANTAJ YAPTI' 

Samyeli'nin mahkemeye sunduğu dilekçesinde, şu ifadelere yer verildi:

"Araz, Samyeli'ne hakaret etti, onu rezil edeceğine dair şantaj yaptı. Ardından kişilik haklarını ihlal edecek şekilde basına konuştu. Samyeli, evindeki bir sorunla ilgili kendisini aradığında 'Ne aşağılık insanlarsınız, çıkın evimden' diyerek küçük düşürücü sözler söyledi. '1.5 yıldır kiramı alamıyorum' iddiası ile Samyeli'nin ödeme gücü olmadığına yönelik algı yarattı."
 

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?


Geri Dön