26 / 04 / 2024

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.



 

Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Araz, ünlü sunucuya tepki vererek, “Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı ödeyeceğim.” dedi.


“İFTİRA ATIYOR” DEDİ, DAVA AÇTI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, 8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli’nin ev sahibi Yusuf Araz, 1.5 yıldır kirasını alamadığı gerekçesiyle icra takibi başlattı. Yaptığı itirazla takibi durduran Samyeli, basında çıkan haberler üzerine de “gerçek dışı açıklamalarla adını karaladığı ve iftira attığı” iddiasıyla ev sahibine 50 bin TL'lik tazminat bir davası açtı. Davayla ilgili Hürriyet’e açıklamalar yapan  Yusuf Araz, evin aylık 15 bin lira kira bedeli olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

“ESKİ EŞİMDEN İSTE” DİYOR

“Defne Hanım, paramı istediğimde ‘Eski eşim Eren Talu’dan iste’ diye cevap veriyor. Eren Bey’e gittiğimde ‘Sen Defne’ye git’ diyor. Ben de icra takibi başlattım. Defne Hanım iftira attığımı iddia ederek tazminat davası açmış. Ben öyle bir saygısızlık yapmadım. Onun gibi değerli, kültürlü ve bilgili bir kadının kirasını ödememesini yadırgıyorum. Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı da ödeyeceğim.” 

Defne Samyeli ile ev sahibinin kira davasında sular durulmuyor!


Geri Dön