28 / 03 / 2024

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...



Defne Samyeli, “Bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum” diye hakkında haber yaptırdığı iddiasıyla, ev sahibi Yusuf Araz hakkında 50 bin TL'lik tazminat davası açmıştı. Hürriyet'ten Özge Eğirkar'ın haberine göre, Defne Samyeli, iş insanı hakkında ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma, hakaret ve tehdit’ suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Asıl kendisinin mağdur olduğunu dile getiren Araz ise Samyeli’nin kendisini tehdit eden bir şantajcı gibi gösterdiğini iddia ederek 20 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açan Araz, Samyeli’nin yaklaşık 8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda kiracısı olarak oturduğunu söyledi.

20 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI 


Araz’ın avukatının dilekçesinde şu iddialar yer aldı: “Kira ödemeyen Defne Samyeli hakkında icra takibi başlattık. Samyeli, itiraz ederek icra takibini durdurunca İcra Hukuk Mahkemesi’ne itirazın iptali istemiyle dava açtık.

Samyeli bunun üzerine Araz hakkında ‘kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, hakaret ve tehdit suçlarından savcılığa şikayetçi olmuştur. Yusuf Araz hakkında takipsizlik kararı verilmiştir.

Samyeli, kararı hiçe sayarak Yusuf Araz’ın tehdit, hakaret ve şantaj suçlarını işlediğini kamuoyuna servis etmiş, kişilik haklarını ihlal etmiştir. 20 bin liralık manevi tazminat talep ediyoruz.”

Defne Samyeli'nin ev sahibine açtığı davada tanıklar dinlendi!


Geri Dön