24 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Bahçeler ile bahçeli ev hayali sona eriyor!

Dekar Asmalı Bahçeler ile bahçeli ev hayali sona eriyor!

Dekar DK, Bahçeşehir'deki yeni projesi "Dekar Aşmalı Bahçeler'i satışa çıkardı. Daha önce bölgede Asmalı Evler ve Asmalı Sokak projelerini inşa eden şirketin bu yeni projesi 2 kısımdan oluşacak.



Dekar Aşmalı Bahçeler'le, ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evi hayalden gerçeğe dönüştürmek hedeflendi. 

Toplamda 650 bahçeli evden Dekar Aşmalı Bahçeler'in ilk olarak 1. kısmındaki 228 evin satışı yapılacak. Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Dekar Aşmalı Bahçeler ile Bahçeşehir'de şehrin içinde bahçeli bir yaşam özlemini hayata geçiriyoruz" dedi. 


ALTERNATİF BOL 


Salih Kuzu ayrıca, her bütçeye uygun 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 seçenekleri ile herkesi bahçeli bir ev sahibi yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Dekar Aşmalı Bahçeler'in evleri tek kat ya da dubleks olarak tasarlandı. Brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan evlerin metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor. Projenin birinci kısmında 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunurken; fiyatları da 450 bin TL'den 833 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


HER EVE LAZIM 


Projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. Dekar Aşmalı Bahçeler'de 23 bin metrekarelik park alanı da yer alıyor. Bu park alanında, tenis kortları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk oyun parkları ve bir adet seyir terası bulunuyor. 


Posta


Geri Dön