27 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları!

Firma: Dekar Yapı

Proje: Dekar Asmalı Hayat

Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.



Dekar Asmalı Hayat Konutları'nın alanları minimum 149 metrekare, maksimum 361 metrekare olarak tasarlandı. Proje 78 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları konutların büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen projede konutlar tek katlı veya dubleks olarak dizayn edildi. 


Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan  Dekar Asmalı Hayat  Beylikdüzü'nde yüzde 25 peşinde, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunuluyor. 


Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları 750 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness salonu, basketbol sahası,  tenis kortu, bisiklet parkurları ve özel yürüyüş alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 875 05 01

Web: http://www.dekaryapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön