25 / 04 / 2024

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Firma: Dekar Yapı

Proje: Dekar Kıyıbahçe 6. Etap

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.



Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan  Dekar Yapı  tarafından mega kent İstanbul’un en yeşil bölgeleri arasında yer alan Çekmeköy-Ömerli’de hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinin 6. etabı satışa çıktı. Mega kent İstanbul’da bahçeli konut sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Kıyıbahçe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Satışların başladığı 6. etaptaki konutların teslimlerinin Temmuz 2022'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bahçeli evlere olan talep pandemi döneminde zirveye ulaştı. Son 1,5 yılda müstakil bahçeli, geniş teras ve balkonlu konut satışlarında talep patlaması yaşandı diyebiliriz” şeklinde konuştu. Bahçeli ev taleplerinin karşılanması amacıyla uygun ve ekonomik arsaların üretilmesi gerektiğine değinen Salih Kuzu, özellikle daha küçük konutların bahçeli ev olarak planlanması çok büyük bir konut alıcı kitlesinin bu konutlara ulaşabilmesine imkan sağlayacağını belirtti.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Senelerdir bahçeli konut hayata geçiren bir marka olarak, bu dönemde gelen konut taleplerine yetişemediklerini dile getiren Salih Kuzu, Dekar Kıyıbahçe projesinde 6. etaba başladıklarını dile getirdi.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Ağaçların Gölgesinde Bir Yaşam Sunuyor

Doğayla iç içe, bahçeli yaşamın önemini fark edenlerin yoğun talep gösterdiği Dekar Kıyıbahçe projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli’de inşa ediliyor. Dekar Kıyıbahçe projesi FSM ve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Anadolu yakasındaki iş merkezlerine yakın konumda yükselen projede 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar 141 metrekare ve 200 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projedeki tüm konutların 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen bahçeleri mevcut. Projeden ev sahibi olanlar bahçeli bir hayatın dışında birbirinden farklı imkanlar sağlayan sosyal hayat ile de buluşuyor. Dekar Kıyıbahçe'de 3 adet çocuk parkı,  basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, yarı olimpik açık yüzme havuzu,spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market bulunuyor.

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 


Web: https://www.dekaryapi.com/


projeye sor



Geri Dön