26 / 04 / 2024

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Firma: Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.

Proje: Dekar Kıyıbahçe

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 



Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Çekmeköy-Ömerli’de inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinin ikinci etap teslimleri başladı. Dekar Kıyıbahçe ikinci etap, pandemiye rağmen teslimlerine ara vermiyor.
 

Dekar Kıyıbahçe de ikinci etap teslimleri başladı! 

Teslimi Mayıs ve Ağustos aylarında yapılacak 3. ve 4. etapta ise az sayıdaki bahçeli evler alıcılarını bekliyor. 

Teslim sürelerindeki özene dikkat çeken Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "“Dekar Yapı olarak, uzmanlık alanımız her zaman ulaşılabilir bahçeli evler üretmek, bundan sonraki yeni projelerimizde de önceliğimiz aynı olacak. Yaşanan küresel salgın döneminde evlerde daha fazla vakit geçirdikçe aslında en büyük ihtiyacın toprağa basıp, temiz havanın tadını çıkartabilecekleri özel alanlar olduğunu herkes tecrübe etti. Aslında yıllardır benimsediğimiz söylemimizi birebir test ettiler. Doğayla iç içe, az katlı yaşamın ne kadar önemli olduğunu fark eden herkes projelerimize çok yoğun bir ilgi gösterdi. Toplum, evleri hakkında onları psikolojik olarak etkileyen deprem, pandemi vb. her türlü olay sonrasında projelerimize daha çok talep gösteriyor. Yoğun ilgi gösterilen Dekar Kıyıbahçe projemizde de,  bugüne dek gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi teslimlerimizi taahhüt ettiğimiz  zamanda gerçekleştiriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan küresel salgın ile mücadelemiz sürerken, iş güvenliğine dair tüm önlemlerimizi en üst seviyede tutarak ikinci etap teslimlerimizi de ev sahiplerimize verdiğimiz sözün arkasında durarak zamanında yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Dekar Kıyıbahçe de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Kıyıbahçe Yeşillikler İçerisinde Yaşam Vadediyor  

Doğayla iç içe, az katlı yaşama önem veren herkesin yoğun ilgi gösterdiği projede, 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks ev bulunuyor. Dekar Kıyıbahçe’de evler, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 141 metrekare ve 200 metrekare arasında değişiyor.  Tüm evlerin 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen bahçeleri ve gölete kıyısı yer alıyor.

Dekar Kıyıbahçe de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Kıyıbahçe projesinden konut sahibi olanlar bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı imkanlar sunan sosyal hayatı ile de buluşacaklar. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market yer alacak. 

https://dekarkiyibahce.com/


projeye sor



Geri Dön