29 / 03 / 2024

Dekar Kıyıbahçe 2 Mayıs'ta satışta! Yeni proje!

Dekar Kıyıbahçe 2 Mayıs'ta satışta! Yeni proje!

Firma: Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.

Proje: Dekar Kıyıbahçe

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., İstanbul Ömerli’de yeni projesini hayata geçirecek. Dekar Kıyıbahçe projesi 2 Mayıs'ta satışa sunulacak. 



Asmalı Bahçeşehir ve Dekar Asmalı Hayat projelerinin satışlarına devam eden  Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.  yeni projesi için hazırlıklara başladı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Ömerli’de inşa edilecek. 

Bahçeli ev konusunda öncü isimlerden biri olan firma Dekar Kıyıbahçe projesinde detayları henüz açıklamadı. 

 

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.'nin devam eden projeleri;

Asmalı Bahçe Şehir

İstanbul Bahçeşehir’de 91 bin metrekare arazi üzerinde 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana gelen Asmalı Bahçe Şehir projesinde bin 800 metrekarelik bir kapalı spor merkezi, ayrıca 3 adet de havuz bulunuyor. Proje 6 etaptan oluşuyor. 

 
Dekar Asmalı Hayat

İstanbul Beylikdüzü’nde 78 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükselen proje 244 adet ev ve 46 adet ticari üniteden meydana geliyor.  Her evin kendine özel bir bahçesinin olduğu projede evlerin büyüklükleri 149 metrekare ile 361 metrekare arasında değişiyor. 


Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. daha önce; Dekar Asmalı Bahçeler, Dekar Asmalı Sokaklar, Asmalı Evler, Bahçelivadi Çengelköy, Günışığı Evleri projelerini teslim etti. 

Dekar Kıyıbahçe projesinin 2 Mayıs'ta yapılacak lansmanına Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu katılacak.  Toplantıda projenin detayları paylaşılacak. 
 

 

*Projede kullanılan görsel Dekar Asmalı Hayat projesine aittir.

 

Tel: 0 (212) 465 48 94-95
Web: https://www.dekaryapi.com/tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön