25 / 04 / 2024

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Firma: Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.

Proje: Dekar Kıyıbahçe

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?



Dekar Kıyıbahçe projesi, Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., Yapı Kredi iş birliği ile hayata geçiriliyor. ürkiye’de ilk defa uygulanacak olan finans modeli ile hayata geçirilen proje 84 bin 477 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

"Evinizin bir köşesinden suya, bir köşesinden yeşile dokunun…" sloganı ile tanıtılan Dekar Kıyıbahçe projesi 84 blokta 244 bahçeli ev şeklinde tasarlandı. Projede ağaçlar ve göletler yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de yapısını belirleyen ve proje hayata geçerken dikkatle korunan yetişmiş 200 ağaç, bahçenizde izlemeye doyamayacağınız bir manzara yaratıyor. Proje Deniz Çağlar Duman Mimarlık imzası ile tasarlanıyor. 

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Dekar Kıyıbahçe projesi İstanbul'un ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli'de, FSM ve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklığı, Anadolu Yakası'ndaki iş merkezlerine ve havaalanlarına yakın konumda yer alıyor. 

Dekar Kıyıbahçe'nin çevresinde yer alan okullar; Özel Alev Okulları, Kayı Okulları, Bahçeşehir Koleji, SAC Sev American College, Özyeğin Üniversitesi, İELEV Özel Lisesi, Işık Üniversitesi.

Dekar Kıyıbahçe kroki

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Dekar Kıyıbahçe adres:Ömerli Mah. Kadirova Cad. No: 36 Ömerli-Çekmeköy/İstanbul

Tel:+90 (216) 504 15 10
Web: https://dekarkiyibahce.com/


projeye sor



Geri Dön