29 / 03 / 2024

çekmeköy Dekar Kıyıbahçe adres

çekmeköy Dekar Kıyıbahçe adres

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 182 ada, 9 parsel ile kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat!

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede? 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 153, 155, 184, 189, 190 adaların bir kısmı ile 154, 175, 176, 177, 178 adaların tamamının 18. Madde sınırı dışına çıkarılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

çekmeköy Dekar Kıyıbahçe adres Haberi

çekmeköy Dekar Kıyıbahçe adres

Dekar Kıyıbahçe projesi, Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., Yapı Kredi iş birliği ile hayata geçiriliyor. ürkiye’de ilk defa uygulanacak olan finans modeli ile hayata geçirilen proje 84 bin 477 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

"Evinizin bir köşesinden suya, bir köşesinden yeşile dokunun…" sloganı ile tanıtılan Dekar Kıyıbahçe projesi 84 blokta 244 bahçeli ev şeklinde tasarlandı. Projede ağaçlar ve göletler yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de yapısını belirleyen ve proje hayata geçerken dikkatle korunan yetişmiş 200 ağaç, bahçenizde izlemeye doyamayacağınız bir manzara yaratıyor. Proje Deniz Çağlar Duman Mimarlık imzası ile tasarlanıyor. 

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Dekar Kıyıbahçe projesi İstanbul'un ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli'de, FSM ve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklığı, Anadolu Yakası'ndaki iş merkezlerine ve havaalanlarına yakın...