24 / 04 / 2024

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018!

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018!

Firma: Dekon İnşaat

Proje: Dekon Suadiye Ametist

İlk etabının 2016 yılının sonunda teslim edildiği Dekon Suadiye Ametist projesinde ikinci etap teslimleri ise 2017'de gerçekleşti. Projedeki son 18 adet kalan hemen teslim daire alıcılarını bekliyor..



Dekon Suadiye Ametist, 152 daireden meydana geliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4+2 çatı teras ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 

 

Dekon İnşaat imzası ile Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi olarak yükselen Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında daireler hemen teslim ediliyor. 

 

İlk etabının 2016 yılının sonunda teslim edildiği  Dekon Suadiye Ametist  projesi, Dekon Suadiye Ametist, metro durağı,  Marmaray  istasyonu ve İDO İskelesi gibi toplu ulaşım noktalarına da yakın mesafede bulunuyor.  

 

Bağdat Caddesi’nin nadir site konseptli projelerinden olan Dekon Suadiye Ametist, sosyal imkanları, konumu ve bina kalitesi ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

 

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018


Dekon Suadiye Ametist'te kalan son 18 daire için satış süreci devam eiyor. Projede daireler için fiyatlar 860 bin TL'den başlıyor, 3 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Banka kredisi kullanılarak projeden daire sahibi olunabiliyor.

 

Projenin ortak kullanım alanları arasında spor salonu, kafe, zen bahçesi, açık yüzme havuzu, çocuk oyun odası ve parkı, çok amaçlı spor alanları, iki katlı kapalı otoparkı, sanat galerisi ve toplantı salonu bulunuyor.  Projede ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti de sağlanıyor.

 

Tel: 0216 361 02 50
Web: http://www.dekonametist.com


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön