19 / 04 / 2024

Delta Luxury Esenyurt!

Delta Luxury Esenyurt!

Firma: Delta Şirketler Grubu

Proje: Delta Luxury

Delta Luxury Esenyurt Evleri 187 adet konut ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Esenyurt Delta Luxury Evlerinde daireler minimum 89 bin TL'den başlıyor.



187 adet konut ve 13 ticari birimden oluşan  Delta Luxury  Evleri İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Delta Luxury Esenyurt Evleri  Delta Şirketler Grubu  tarafından U şeklinde tek blok olarak yükseliyor.


Delta Luxury Esenyurt projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Delta Luxury daire fiyatları kapsamında konutlar 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Delta Luxury Esenyurt!


Projenin sosyal imkanları arasında güvenlik, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, kapalı otopark, dinlenme alanları ve spor alanları gibi imkanlarda yer alıyor. Delta Luxury satılık daire fiyatları şöyle:


Delta Luxury fiyat listesi:


Stüdyo daireler 89 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 155 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Delta Luxury Esenyurt teslim tarihi:


Delta Luxury Esenyurt projesinde yer alan daireler minimum 44 metrekare alana sahip. Projede konutların teslimleri 2014 yılının sonunda gerçekleşecek.


Esenyurt Delta Luxury ödeme planı:


- Delta Luxury Esenyurt evleri ödeme planı bilgisine göre yüzde 15 peşinat veriliyor. Geriye kalan tutar banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.

- Bir diğer seçenek ise daire bedelinin yüzde 15'lik kısmı peşin olarak veriliyor. Geriye kalan yüzde 85'lik tutar ise firma bünyesinde 30 aya kadar faizsiz şekilde taksitlendirilip ödenebiliyor.


Delta Luxury Esenyurt iletişim:

Telefon numarası: 444 4 342

Web Adresi: www.deltada.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön