20 / 04 / 2024

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Reklam karşılığı iş yaptıran ünlüler kervanına Demet Özdemir de katıldı. Reklamlar ve dizilerle yüklü geliri olan oyuncu, 48 bin TL'lik giyinme odasını reklam karşılığı bedavaya yaptırdı.



İsimleri ve son dönemde de sosyal medyadaki güçlerini kullanan ünlüler, işlerini reklam karşılığında bedavaya yaptırıyor. Takvim'de yer alan habere göre; güzel oyuncu Demet Özdemir, 4 milyon TL'ye aldığı villasının iç dizaynını baştan aşağıya yeniletiyor.

CÜZİ RAKAMLAR ÖDEDİ

2020 yılının yazında 16.500 TL'lik bahçe mobilyasını Instagram hesabından yayınlama karşılığında yarı fiyatına alan Demet Özdemir de ünlü olmanın nimetlerinden yararlandı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'de 4 milyon TL'ye aldığı yeni villasının neredeyse tüm mimarisini reklam karşılığında yaptırdı. Evini dayayıp döşemek için çok cüzi ücretler ödeyen Demet Özdemir, 48 bin TL'lik raylı dolabı da Instagram reklamı ile bedavaya getirdi.

Demet Özdemir 48 bin TL lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

SOSYAL MEDYAYI SEVDİ

Bu arada sosyal medya hesabından reklam işine de giren Demet Özdemir, bir alışveriş sitesinin post'larını 20 bin TL karşılığında paylaşıyor. Rol aldığı diziden bölüm başına 80 bin TL yani ayda 320 bin TL kazanan ünlü oyuncu, rol aldığı son reklamından da 3 milyon TL kazanmıştı. 

KAZANÇ 'DEMET'İ

Henüz 29 yaşında olan Demet Özdemir, bu zamana kadarki kazançlarıyla Tuzla'da bir ev, Gebze'den arsa, son olarak Zekeriyaköy'den 2 katlı villa satın aldı. Güzel oyuncu, şimdi de gözünü Bodrum'a çevirip ev arayışına girdi.

Demet Özdemir 48 bin TL lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

BİR PAYLAŞIMLA 48 BİN TL'LİK DOLABI OLDU

Demet Özdemir, giyinme odasındaki raylı dolaba 48 bin TL ödeyerek kavuşmak yerine bu paylaşım ile bedavaya sahip oldu.

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!


Geri Dön