24 / 04 / 2024

Demir fiyatları çakıldı! İndirime indirim geldi! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Demir fiyatları çakıldı! İndirime indirim geldi! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu hafta tam 100 Türk Lirası indirim meydana gelmişti. Cuma günü ise demir fiyatlarında 50 lira daha indirim meydana geldi. Peki ince ve kalın demir fiyatları kaç Türk Lirası oldu? İşte güncel 16 Ekim 2022 demir fiyat listesi...



İnşaat sektörünün bir numaralı yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarında cuma tekrar indirim meydana geldi. Bir önceki gün gelen 100 lira indirimin ardından dünse İstanbul ince demire 50 Türk Lirası daha indirim yapıldı. Demir fiyatları da bu şekilde dibi görmeye başladı.

DEMİR FİYATLARI DİBE VURUYOR

Dünyada demir sektöründe bir takım önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu gelişmeler ülkemizdeki demir fiyatlarını da direkt olarak etkilemeye devam ediyor.

Demir cevheri vadeli bir biçimde Çin'in katı Kovid-19 politikasını rahatlatacağı yönündeki beklentiler azalırken, çelik üretim hammaddelerin olan isteğin azalması sonrası da spot demir fiyatları 11 ayın en düşük seviyesine geldi.

Spot demir cevheri dün 95,50 dolar/ton ile 2021 yılının kazım ayından bu güne en düşük performansını göstererek tarihe geçti.

Bakır fiyatları da Çin'de artan Kovid-19 vakaları ve ısrarlı şekildeki koronavirüs kısıtlamalarının isteği azaltacağına yönelik tedirginlikler sebebi ile değerini kaybetmeye başladı.

Demir fiyatları çakıldı! İndirime indirim geldi! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Peki ince ve kalın demir fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Güncel demir fiyatları kaç Türk Lirası? 2022 Demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir bugün kaç Türk Lirası oldu? İşte 16 Ekim 2022 demir fiyat listesi.


Geri Dön