20 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına bugün zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına önce zam ardından indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 10 Ekim 2022 bugün demire zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi...



İnşaat sektöründe önemli bir yere sahip olan demir fiyatları inşaat maliyetlerini etkileyen en önemli malzemedir. Demire gelen zamlar konut fiyatlarına yansıyor. Bundan dolayı demir fiyatları sektör açısından önemli bir yere sahip. Sektör temsilcileri ve meraklıları tarafından bugün demir fiyatları ne kadar? sorusu merak edilip araştırılıyor.

Peki demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları kaç lira? Demire neye göre zam geliyor? 

DEMİR FİYATLARI NEDEN YÜKSELİR, NEDEN DÜŞER?

Demir fiyatları dolar kurunun etkisi altına kalıyor. Doların baskısı altında kalan demire zam ve indirim geliyor. Demir fiyatları doların yükselişi ile fiyatlara zam olarak yansıyor. Demire en son cuma günü zam gelmiş, ardından zamlardan sonra demir fiyatlarına tekrar zam haberi gelmedi. Son üç gün  demir fiyatları aynı fiyat üzerinden satılıyor. Dolar için çarşamba ve perşembe günü kritik gelişmeler yaşanacak. Çarşamba günü FED tutanakları, Perşembe günü ise enflayon rakamları açıklanacak. Bu iki kritik gelişmelerin dolar üzerinde etkili olması bekleniyor. Doların yükselişe geçmesi ile demir fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor.

 


Geri Dön