25 / 04 / 2024

demir fiyatları güncel

demir fiyatları güncel

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. Haftanın başından itibaren gelen indirim haberleri bugün yerini zam haberine bıraktı. Demir ile beraber kütük fiyatları da arttı. İşte 20 Ekim 2022 güncel demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları gittikçe dibe çöküyor! Beklenen indirim geldi! İşte 19 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen 150 TL indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları dibe vurmaya hazırlanıyor. Peki güncel inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları düştü. Peki bugün 1 ton demir fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi! Demir fiyatları dibe vuruyor! İşte 14 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 TL indirim gelmişti. Bugün son dakika güncel demir fiyatlarına 50 TL daha indirim geldi. Peki ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 14 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına bugün zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına önce zam ardından indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 10 Ekim 2022 bugün demire zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları güncel ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına son günlerde üst üste zam gelmeye başladı. Zamların ardından fahiş fiyatlara ulaşan demir fiyatları cep yakıyor. Peki bugün demire zam geldi mi? İnşaat demir fiyatları güncel ne kadar? İşte 5 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına zam geldi! Güncel inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 30 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel malzemeleri arasında gelen demir fiyatları ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar geldi.. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?İşte  30 Eylül 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Müteahhitler çıldırdı! 24 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe zam gelen demir fiyatları yükseldi. Demir fiyatlarının gören müteahhitler çılgına döndü. Peki demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Eylül 2022 demir fiyatları..

Demir ve çimento fiyatları bugün ne kadar? Zam geldi mi? İşte güncel demir ve çimento fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri arasında yer alan demir ve çimento fiyatları binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Demir fiyatlarına son zamanlarda gelen yüksek zamlar ile artarken çimento fiyatları sabit fiyattan satılmaya devam edildi. Peki Bugün demir ve çimento fiyatları ne kadar

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe indirim çılgınlığı! İnşaat demir fiyatları indirime doymuyor! İşte demir fiyatları 28 Nisan 2022

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri ile gündemde yer almaya devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 ve 200 lira indirim geldi.1 ton demir 15 bin 750 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç lira oldu?

Demir fiyatlarında büyük indirim! Müteahhitler bayram etti! İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektöründe kasırga etkisi yarattı. Zamların ardı arkası kesilmezken bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe üç indirim geldi. Müteahhitler, inşaat demirine gelen indirim karşısında bayram etti. İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları..

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

1 ton demir fiyatı ne kadar? 24 Mart 2022 demir fiyatları!

Demir fiyatlarına gelen zamlar İnşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları bir haftadır aynı fiyatlar üzerinden satılırken bugün son dakika zammı geldi. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? 24 Mart 2022 demir fiyatları...

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarındaki düşüş dur durak bilmiyor! Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Güncel demir fiyatları!

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 2023 demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demirine olan talebin azalmasıyla demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye başladı. Bu kapsamda demir fiyatları güncellendi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 9 Eylül 2023 fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

demir fiyatları güncel Haberi

demir fiyatları güncel

Demir fiyatlarına bu hafta içinde peş peşe indirimler geldi. 4 gün içinde demir fiyatlarına toplamda 400 TL indirim gelirken bugün demir fiyatları na zam geldi. Demir ile beraber kütük fiyatları da arttı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç TL? Kütük fiyatları ne kadar oldu? İşte 20 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

DEMİR FİYATLARINA ZAM GELDİ

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. İzmir, Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL zam gelirken İstanbul ince ve kalın demir fiyatları ise değişmedi. Demire zam gelmesinin nedeni dolar kurunun yükselişe geçmesi olarak değerlendiriliyor.  Bugün piyasalar için önemli olan Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Karar sonrası 12 olan faiz, 10,5 seviyesine düştü. Bu karar sonrasında dolar kuru yükselişe geçerek 18,75 TL...