26 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 11 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 11 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Haftanın başından itibaren durağan işlem gören demir fiyatlarına dün büyük indirim geldi. Gelen indirimle 1 don demir fiyatı resmen çakıldı. Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 11 Şubat 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyat listesi merak ediliyor. İnşaat malzeme fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Dün gelen indirimle birlikte inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas'ta kalın ve ince demir fiyatları düştü.

DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından piyasalar surağan hale geldi. Dolar kuru başta olmak üzere euro ve altın piyasasında düşüşler meyda geldi. Döviz kurunun gerilemesi demir fiyatlarının da düşmesine neden oldu.

İnşat sektörü temsilcileri ve müteahhitler güncel demir fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? Demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyat listesi ne kadar? 11 şubat 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön