26 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



Geçtiğimiz hafta demir fiyatlarında sert düşüşler görüldü. Haftaya zamlarla başlayan demir fiyatları kapanışı rekor yükselişle yaptı. Bugün demir fiyatlarına 200 TL dev zam geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyat listesi ne oldu?

Son günlerde inşaat demir fiyatlarına gelen zam haberleri inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Başta müteahhitler olmak üzere inşaat sektörü temsilcileri zamlar karşısında adeta isyan etti. Maliyetlerdeki artışlar yüüznde projelerinin yarım kaldığını söyleyen müteahhitler gelen zamlara tepki gösterdi. İnşaat maliyetlerinin artması aynı zamanda konut almak isteyenleri de yakından etkiliyor. Konut fiyatlarının artmasına nedne olan maliyetler, vatandaşın ev sahibi olmasına engel oluyor.

Demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Fiyatlar resmen fırladı! İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyat listesi ne oldu? Demir fiyat listesi 26 Mayıs 2023...


Geri Dön