19 / 04 / 2024

Demir House Pendik fiyatları!

Demir House Pendik fiyatları!

Firma: Paşhan İnşaat

Proje: Demir House

İstanbul Kurtköy'de yükselen Demir House'ta 3 blokta toplam 162 daire yer alıyor. Projede dairelerin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.. 



Demir House projesi,  Paşhan İnşaat  ile Demtes Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Kurtköy'de yükselen Demir House'ta toplamda 162 daire yer alıyor. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinin sunulduğu proje, 5 bin metrekare arazi üzerine hayata geçiriliyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor. Projenin inşaat alanı ise 12 bin 956 metrekare olarak belirlendi.

10 ve 9 katlı 3 bloktan meydana gelen Demir House projesinde daire teslimlerinin 2019 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Demir House Pendik fiyatları
Demir House Pendik fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 30 peşinat verildikten sonra geriye kalan bedel kişiye özel ödeme planları ile oluşturulabiliyor.

Projede fitness, yüzme havuzu, hobi bahçesi, suna, yürüyüş yolları, satranç alanı, langırt alanı, masa tenisi alanı, kamelyalar, basketbol sahası, barbekü alanı, çocuk oyun alanı ve kapalı otopark bulunuyor. Projede aynı zamanda güvenlik hizmeti de sağlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 kilometre ve metroya 300 metre mesafede yer alan Demir House hastane, alışveriş ve yaşam merkezlerine yakın konumda.

Tel: 444 2 650
Web: http://demirhouse.com

Işıl SerenK KESKİN/Emlakansiklopedisi.com

 


projeye sor



Geri Dön