23 / 04 / 2024

Demir La Vida'da 1 ayda konutların yarısı satıldı!

 Demir La Vida'da 1 ayda konutların yarısı satıldı!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir La Vida

Demir İnşaat tarafından Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim şekilde hayata geçirilen Demir La Vida'mn yüzde 76'sı yeşil alandan oluşuyor.Demir La Vida'nın yüzde 50'si lansmana çıktığı ilk bir ayda satıldı.



Demir İnşaat tarafından Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim şekilde hayata geçirilen Demir La Vida'mn yüzde 76'sı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilebilen proje, 5 blokta 379 konut ve 29 ticari ünite olarak inşa ediliyor.


42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde, 110 bin metrekare inşaat alanına sahip  Demir La Vida  projesinde büyüklükleri 60 ile 373 metrekare arasında değişen 1+1 daire tipinden 5,5 +l'e kadar farklı ihtiyaçlara hitap eden daireler bulunuyor. Akıllı ev sisteminin bulunduğu proje, peyzaj mimarisi, havuzların üzerindeki dekoratif köprüler, localar, şelaleler ve yürüyüş parkurları ile dikkat çekiyor. 


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projelerinin konumları ve sundukları sosyal olanakları ile yerli yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcıların da ilgisini çektiğini belirterek,. "Öyle ki; Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'ne karşı, temiz havası ve açık manzarası ile çok özel bir lokasyonda konumlanan Demir La Vida'nın yüzde 50'si lansmana çıktığı ilk bir ayda satıldı" dedi. 


Daire sahipleri 'akıllı evlerde' yaşayacak Demir La Vida Projesi'nde kullanılan akıllı ev sisteminde daire sahiplerinin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak her türlü teknolojik olanak kullanıldı. Bu sisteme sahip telefon ve tablet bilgisayarlardan, evde bulunan lamba, ocak, fırın, perde, kapı, ısıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolünü tek bir tuşla sağlanabiliyor. 


Hamit Demir, "Demir La Vida'da yaşayanlar evlerinden otoparktaki araçlarım, parkta veya havuzda oynayan çocuklarını takip edebilecek. Projede konut birimlerinin yanı sıra son teknoloji ile donatılmış spor, sağlık ve alışveriş merkezleri ile her tür ihtiyaca cevap verecek eğlence ve ticaret birimleri de bulunuyor. Projemizden daire alacaklar yüzde 1 KDV avantajından yararlanırken, projemizi bu yıl tamamlamayı planlıyoruz" açıklamasını yaptı. 


Dünya


Web: http://demirlavida.com/


projeye sor



Geri Dön