23 / 04 / 2024

Demir Romance Residence Beylikdüzü!

Demir Romance Residence Beylikdüzü!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde çeşitli sosyal yaşam alanları yer alıyor. Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan projede 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim bulunuyor.



İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen  Demir Romance  projesinde satışlar hızla devam ediyor. Proje  Demir İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Demir Romance Residence Beylikdüzü sosyal alanları arasında açık yüzme havuzu, tenis kortu, dinlenme ve güneşlenme terasları, kreş, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru, Türk hamamı, bilardo salonları ve yürüyüş yolu mevcut. 


Bu yıl teslim edilecek olan Demir Romance Residence Beylikdüzü projesinde 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Projenin 5 bin 141 metrekaresi sosyal alan olarak tasarlandı.


22 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Beyliküdüzü Demir Romance projesi  AVM'lere, okullara, E-5'e yürüyerek 5 dakika, havalimanına 15 dakika mesafede yükseliyor. 


Demir Romance iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön