24 / 04 / 2024

Demir Romans'ın teslimlerine Ağustos'ta başlanıyor!

Demir Romans'ın teslimlerine Ağustos'ta başlanıyor!

Demir İnşaat’ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü’nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Projede yer alan 60 adet bağımsız bölümün de satışı devam ediyor..



Demir İnşaat'ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projede 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor. Demir Romance projesinde elde edilen satış başarısına vurgu yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Projede Demir İnşaat olarak kendimize ait dairelerin satışı tüm hızıyla devam ederken, aynı zamanda müşterilerimizden talep edenlerin de daire satışlarına başladık" dedi.


Sınırlı sayıda dairenin satışta olduğu Demir Romance'dan ev sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda geliştirilen yeni satış sistemi ile Demir İnşaat; talep etmeleri durumunda müşterilerinin de evlerini satmalarına destek veriyor. Geliştirilen satış sistemi modeli ile ilgili konuşan Hamit Demir, "Demir İnşaat olarak müşteri memnuniyetini 360 derece her yönüyle düşünüyoruz ve müşterilerimizin taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi. Hamit Demir sözlerine şu şekilde devam etti, "Sürekli gelişime inanan bir marka olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda satış sistemimizi geliştirdik. Yeni sistemle hem onları memnun ediyor hem de kazancımızı artırıyoruz."


Posta


Geri Dön