24 / 04 / 2024

Demir Romans teslimleri ne zaman

Demir Romans teslimleri ne zaman

Demir İnşaat’ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü’nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Projede yer alan 60 adet bağımsız bölümün de satışı devam ediyor..

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Demir Country Beylikdüzü teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country projesinde toplam 1.160 daireye yer veriliyor. Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Demir Country daire teslimleri!

Demir Country Evleri İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor...

Demir Country Yakuplu fiyatları!

Demir Country projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ön bloklar satışa sunuldu...

Hamit Demir: Maliyetler yükseldi, konut teslimleri gecikebilir!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015 yılının ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntılı geçtiğini belirterek, "İnşaatçı satamayınca maliyetleri yükselir ve teslimler gecikebilir.Bu da tüketiciler için ciddi sıkıntılar yaratır" dedi.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance projesi teslimleri Ağustos 2015'te!

Demir İnşaatın "Sevgi" temasıyla yükselen projesi Demir Romance, toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romans'ın teslimlerine Ağustos'ta başlanıyor!

Demir İnşaat’ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü’nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Projede yer alan 60 adet bağımsız bölümün de satışı devam ediyor..

Demir La Vida teslimleri erken mi yapılacak?

Demir İnşaat’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki projesi ‘Demir La Vida’ tüm hızıyla yükseliyor. Geniş yeşil alanların yanı sıra göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin 2016 yılı içerisinde belirlenen teslim tarihinden daha erken teslim edilmesi hedefleni

Demir Romans ticari alanları satışta!

Demir İnşaat, ağustosta teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.

Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri!

Daire teslimleri 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri...

Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi!

Daire teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları'nda yüzde 5 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi...

Demir Romans teslimleri ne zaman Haberi

Demir Romans teslimleri ne zaman

Demir İnşaat'ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projede 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor. Demir Romance projesinde elde edilen satış başarısına vurgu yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Projede Demir İnşaat olarak kendimize ait dairelerin satışı tüm hızıyla devam ederken, aynı zamanda müşterilerimizden talep edenlerin de daire satışlarına başladık" dedi.


Sınırlı sayıda dairenin satışta olduğu Demir Romance'dan ev sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda geliştirilen yeni satış sistemi ile Demir İnşaat; talep etmeleri durumunda müşterilerinin de evlerini satmalarına destek veriyor. Geliştirilen satış sistemi modeli ile ilgili konuşan Hamit Demir, "Demir İnşaat olarak müşteri memnuniyetini 360 derece her yönüyle düşünüyoruz...