27 / 04 / 2024

demir romans ne zaman teslim

demir romans ne zaman teslim

Demir İnşaat’ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü’nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Projede yer alan 60 adet bağımsız bölümün de satışı devam ediyor..

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinat avantajı devam ediyor!

Demir İnşaat imzasıyla yükselen Demir Romans ödeme planı dahilinde kişiye özel avantajlı ödeme planları oluşturuluyor. İstanbul Beylikdüzü'den inşa edilen projede daire satışlarına devam ediliyor...

Beylikdüzü Demir Romance fiyatları!

Beylikdüzü Demir Romance fiyatları 179 bin 400 liradan başlıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen projede teslimler Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşiyor....

Demir Romance satılık!

Demir Romance satılık konutlardan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 586 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyatları

Demir fiyatları haftayı rekor zamla kapattı. Demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları zamlar sonrası resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

demir romans ne zaman teslim Haberi

demir romans ne zaman teslim

Demir İnşaat'ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projede 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor. Demir Romance projesinde elde edilen satış başarısına vurgu yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Projede Demir İnşaat olarak kendimize ait dairelerin satışı tüm hızıyla devam ederken, aynı zamanda müşterilerimizden talep edenlerin de daire satışlarına başladık" dedi.


Sınırlı sayıda dairenin satışta olduğu Demir Romance'dan ev sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda geliştirilen yeni satış sistemi ile Demir İnşaat; talep etmeleri durumunda müşterilerinin de evlerini satmalarına destek veriyor. Geliştirilen satış sistemi modeli ile ilgili konuşan Hamit Demir, "Demir İnşaat olarak müşteri memnuniyetini 360 derece her yönüyle düşünüyoruz...