26 / 04 / 2024

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta bakır ve demir hurda fiyatlarına indirimlerin gelmesi ile düşüşe geçen hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır ve demir fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Demir fiyatlarında 50 liralık bir düşüş yaşanırken bakır fiyatları da zayıf dolar kurunun etkisi ile yükselişe geçti. Peki bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

BAKIR FİYATLARI ARTTI, DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Bakır fiyatları, ABD'nin enflasyon verileri azçıklanmadan önce doların zayıflaması ile artış yaşadı. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 06.00'da yüzde 0,2 artarak 8,995 dolar/tona çıktı. Shanghai Vadeli işlemler Borsası'nda Mart kontratı yüzde 0,7 artarak 10.073 dolar işlem gördü.

Dalian'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin talebinin işlemleri dalgalı tutmasına yönelik temkinli bir görünümün hakim olması ile düşüşe geçti. Singapur'da ise gösterge kontrat kısa süre 120 doların altında işlem gördü.

Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira oldu? 14 Şubat 2023 hurda fiyat listesi?

 


Geri Dön