25 / 04 / 2024

Euro kurunda sınırlı yükseliş sürüyor! Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru

Euro kurunda sınırlı yükseliş sürüyor! Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru

Dolar/TL kuru tarihi zirvelerinde yatay seyrederken piyasalarda Hazine ihaleleri ve 10 ilden oluşan depremin etkileri izleniyor. Euro/TL kurunda ise sınırlı yükseliş  devam ediyor. Euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru son dakika...



Kahramanmaraş ilinde dün meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Hazine dün 2 yıl vadeli borçlanmada sonra bugün de 3 yıl vadeli TLREF endeksli ile 10 yıl vadeli gösterge tahvilin tekrar ihraçlarını gerçekleştirecek. Sabit kuponlu gösterge 10 yıllık tahvil ihalesine Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın düzenlemeleriyle yoğun ilgi bekleniyor. Veri gündeminde Hazine nakit dengesi de takip  ediliyor.

Döviz piyasasında arz ve talebi TCMB tarafından alınan önlemler belirlediği için piyasada son aylarda keskin hareketler gözlemlenmiyor. Türk Lirası geçen yılın tamamında, büyük bölümü yılın ilk yarısında olmak üzere dolar karşısında yüzde 29.6 değer kaybetti. Dolar/TL sabah saat 08.59'da 18.8295/18.8300 seviyesinde güne başladı.

Dolar/TL kuru şu dakikalarda 18,83 TL seviyesi ile yatay hareket ediyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 7 Şubat 2023 euro bugün kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön