20 / 04 / 2024

Demir ve bakır hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları 2022 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları 2022 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Geçen hafta üst üste zam gelen hurda fiyatları rekor rakamlara ulaştı. Bu hafta ise hurda fiyatları düşmeye başladı. Hurdaya 3 TL indirim gelirken, hurda fiyatları gerilemeye başladı. Peki hurda fiyatları 2022 ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira?



Hurda fiyatlarına gelen zam haberleri, yerine indirim haberlerini bıraktı. Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi. Gelen indirim ile beraber hurda fiyatları geriledi. Hurda fiyatları hem yurt içi hem de küresel piyasalarda yakından takip ediliyor. Hurda fiyatlarıTürkiye'de yeşil ekonomi ile birlikte öneminin artması bekleniyor. Küresel piyasalarda ise hurda piyasasında deprem yaşanıyor. İtalya'da hurda fiyatlarında beklenmedik bir toparlanma yaşanıyor.

İtalya'da demirli hurda yerel fiyatları 13 Kasım Cuma gününe kadar oldukça istikrarlı seyretti. Eski kalın hurda için aylık fiyat değerlendirmesi 13 Kasım Cuma günü ton başına 220-240 euro (259-283 dolar) seviyesinden ay boyunca değişmedi. İtalya'da yurt içi fiyatlar, uluslararası hurdadaki toparlanmaya rağmen değişmedi.

Peki hurda fiyatları güncel ne kadar? Hurda fiyatları 2022 ne kadar? Hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.


Geri Dön