16 / 04 / 2024

Deniz GYO 840 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO 840 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 24 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurusu onaylandı...



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına ilişkin başvurumuzun SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun 23 Aralık 2019 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verilmişti.

Deniz GYO'nun Yönetim Kurulu söz konusu kararına istinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 24 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştu. Söz konusu başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 16 Ocak 2020 tarih ve 6/65 sayılı kararı ile onaylandı.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
KAP'ta 23.12.2019 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile duyurusunu yaptığımız üzere, Yönetim Kurulumuzun 23.12.2019 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verilmişti. Yönetim Kurulumuzun söz konusu kararına istinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 24.12.2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştu. Söz konusu başvurumuz, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 16.01.2020 tarih ve 6/65 sayılı kararı ile onaylanmış olup, onaylı İhraç Belgesi ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

İhraç başvuru formu için tıklayın
 


Geri Dön