25 / 04 / 2024

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul projesi  1.500 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Deniz İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Deniz İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022!



İnşaat sektöründe 1979 yılından bu güne ayrıcalıklı projelere imza atan Keleşoğlu Holding’in 1,5 milyar dolar yatırım değeriyle inşa ettiği mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul, 1.500 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor. Deniz manzaralı konutlarıyla dikkatleri çeken projede, cadde mağazaları, 250 yataklı hastane, 5 yıldızlı otel, 180 mağaza kapasiteli AVM, deniz kenarı kafe ve restoranlar bulunuyor. 

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Deniz İstanbul projesinde fitness, açık-kapalı havuz, squash, tenis, hamam, sauna, spa, yürüyüş ve bisiklet parkurları, binicilik, yazlık sinema ve kafetarya gibi alanlar da yer alıyor. 

Deniz İstanbul, Sedef Konakları, Mercan Konakları, Marina Evleri ve Marina Rezidans olmak üzere etaplar şeklinde inşa ediliyor. 

Peki Deniz İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Deniz İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022!


Geri Dön