19 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Kalyon Evleri fiyat listesi!

Deniz İstanbul Kalyon Evleri fiyat listesi!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Kalyon Evleri fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen proje Taksim'e 30 kilometre mesafede yükseliyor.



Deniz İstanbul Kalyon Evleri fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villalar yer alıyor.


Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Kalyon Konutları Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Kalyon Evleri Deniz İstanbul'da dairelerin büyüklükleri 80 ile 167 metrekare, villaların büyüklükleri ise 168 ile 385 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da bulunuyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü'nde açık ve kapalı yüzme havuzları, kumsal, sosyal tesisler, mağaza, su sporları merkezi, kafe-restoran gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Evleri fiyat listesi!

Daire fiyatları 380 bin TL ile 800 bin TL, 

Villa fiyatları 1 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 600 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Kalyon Deniz İstanbul Evleri iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön