24 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satış fiyatları!

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satış fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satış fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede bulunan projede banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.



Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konutlar, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villalar yer alıyor. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Deniz İstanbul Kalyon Evleri satış fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor.  Keleşoğlu İnşaat  imzası ile yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor.


Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta inşa edilen Deniz İstanbul Kalyon Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.


Kalyon Deniz İstanbul Evleri'nde villalar 168 - 385 metrekare, daireler ise 80 - 167 metrekare olarak tasarlandı. Projede kumsal, su sporları merkezi, sosyal tesisler, kafe-restoran, açık ve kapalı yüzme havuzları, mağaza gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


Deniz İstanbul Kalyon Evleri satış fiyatları villalarda 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 600 bin TL'ye ulaşıyor; dairelerde ise 380 bin TL'den başlıyor, 800 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Kalyon Evleri telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön