23 / 04 / 2024

Deniz İstanbul konum!

Deniz İstanbul konum!

Keleşoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor.



Keleşoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası olan Deniz İstanbul projesinde şu anda satışta olan 4 etap bulunuyor. 

Yüzde 80 yeşil alana yer verilen Deniz İstanbul projesinde konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiyor. 

Deniz İstanbul konum!

Yatay mimarinin esas alındığı projede blokların yükseliği maksimum 5 kat şeklinde dizayn edildi. 

1500 dönüm arazi üzerinde konumlanan Deniz İstanbul projesinde bloklar arasında bırakılan 25-65 metre arasındaki mesafelerle de deniz manzarasına kesintisiz hakim olma imkanı sunuluyor. 

Projede, spor ve yaşam kulübü, okul, hastane, AVM, otel, kafe ve restoran, çarşı, cami, marina ve kumsal gibi alanlar bulunuyor. 

Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Deniz İstanbul Evleri projesinde toplam 4 bin 649 daire ve 330 adet villa yer alıyor. 

Deniz İstanbul konum!

Silivri’den Tuzla’ya uzanan 55 kilometrelik kıyı şeridi içerisinde 1,5 kilometre sahil avantajına ship olan Denizİstanbul projesinde 5 bin adet bağımsız bölüm bulunuyor. 

Denizistanbul’un hemen önünde yer alan 900 yat kapasiteli, Türkiye’nin ilk raf sistemli marinası West İstanbul Marina bulunuyor. 

Tel : 444 41 51       
Web : http://www.denizistanbul.com  
Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön