19 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 87 adet villadan meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.



Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre yakınlıkta olan Deniz İstanbul Marina Konutları  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor.


Deniz İstanbul Marina satış fiyatları villaların metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle taksitlendiriliyor.


İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Deniz İstanbul projesinin etabı olarak hayata geçiriliyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Marina'nın sosyal alanları buhar odası, asansör, kapalı otopark, saunadan oluşuyor. Projede villaların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiyor.


Deniz İstanbul Marina satış fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 6,5 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Lansmanı yakın zamanda yapılacak olan projede toplam 87 tane villa bulunuyor. 


Deniz İstanbul Marina Evleri ulaşım: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satış ofisi

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön