20 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları!

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları dairelerin ve villaların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisiyle taksit imkanı sunuluyor.



Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Deniz İstanbul Kalyon Evleri'nde daireler 80 - 167 metrekare, villalar ise 168 - 385 metrekare olarak tasarlandı. Proje  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor.


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon'da yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon Konutları mağaza, su sporları merkezi, kafe-restoran, sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzları, kumsal gibi sosyal yaşam alanlarına sahip.


Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları dairelerde 380 bin TL'den başlıyor, 800 bin TL'ye kadar ulaşıyor, villalarda ise 1 milyon 300 bin TL 'den başlıyor, 2 milyon 600 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon Evleri nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Kalyon Deniz İstanbul Evleri iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön