26 / 04 / 2024

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...



Pop müziğinin ünlü ismi Deniz Seki, Çeşme'deki programlarının ardından Yalova'da sahne aldı. COVID-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle sahne alan Seki, sınırlı sayıda olan yaklaşık 500 kişi önünde sahne aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Yalova'da hayranlarıyla bir araya gelen deniz Seki, 'İyisin tabi, Suya hapsettim, Masal' gibi eserlerini seslendirerek başladığı konbserinde hayranlarına müzik şöleni sundu. Ünlü sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü de konseri izleyen konuklar arasında yer aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Niran Ünsal ve Metin Özülkü de sahneye çıkıp Deniz Seki ile birlikte düet yaptı. Üç sanatçının düeti, salonu dolduran konuklar uzun süre alkışladı.

'KRAL DAİRESİNDE KAYBOLDUM'

Gecelik fiyatı 15 bin dolardan kral dairesinde kalan Deniz Seki, karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini 1 gün daha uzattı. Bir çok ülke gezdiğini fakat hiç bir otelde böyle bir odayla karşılamadığından bahseden Seki, gazetecilerin, "Kral dairesinde kalıyorsunuz, kendinizi prenses gibi mi, yoksa kraliçe gibi mi hissediyorsunuz?" sorusuna, "Çok fazla ülke gezdim. Güzel otelleri çok severim. Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Ekibimle birlikte geldik, birbirimizi kaybettik. Siz beni nasıl görüyorsanız ben öyleyim. Yani Deniz Seki gibiyim. Son derece mütevaziyim. Hatta bir odadan bir odaya geçerken çekiniyorum" açıklamasında bulundu.

'BEŞ AY OTURDUM, ÇOK SIKILDIM'

Yaz sezonunun çok güzel geçtiğini ve aktif bir döneme girdiğinden bahseden Seki, "Temmuzdan bu yana sürekli çalışıyoruz çok şükür. Beş ay oturdum ve çok sıkıldım. Ekibimle beraber işlerimiz çok güzel gidiyor. Konserlerimiz de öyle, bütün arkadaşlarımın da kapıları yolları açılsın inşallah. Nazarlardan uzak diyoruz. İnşallah en kısa zamanda artık bu virüsü konuşmadan konserlerden konsere koştuğumuz zamanlarda beraber olalım" diye konuştu. 


Geri Dön