25 / 04 / 2024

Deniz Seki nerede yaşıyor

Deniz Seki nerede yaşıyor

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Deniz Seki Boğaz manzaralı köşke taşındı!

Yaz sezonu boyunca hiç boş durmayıp Bodrum’da sahneye çıkan sanatçı Deniz Seki, Sarıyer’de Boğaz manzaralı bir köşke taşındı.

Deniz Seki çocukluğunun geçtiği apartmanı paylaştı!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, çocukluğunun geçtiği apartmanın önünde çektirdiği pozunu paylaştı...

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Bivalvia Residence nerede?

Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Bivalvia Residence Biva Mimarlık imzasıyla inşa ediliyor. Peki Bivalvia Residence nerede?

Deniz Seki'ye icra şoku!

5 Haziran akşamı tahliye olmaya hazırlanan Deniz Seki'ye lüks sitedeki lüks evin 7 bin 500 TL’lik aidat borcunu ödemediğin için icra geldi.

Helis Moon nerede?

Helis Moon Konutları 98 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 2 blok şeklinde tasarlanan projede daireler deniz manzarasına sahip. Peki Helis Moon nerede?

Tual Adalar Kartal nerede?

Tual Adalar Rezidans'ta konutlar Adalar ve deniz manzarasına sahip. 700 adet daireden oluşan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Peki Tual Adalar Kartal nerede?

Deniz Seki nerede yaşıyor Haberi

Deniz Seki nerede yaşıyor

Pop müziğinin ünlü ismi Deniz Seki, Çeşme'deki programlarının ardından Yalova'da sahne aldı. COVID-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle sahne alan Seki, sınırlı sayıda olan yaklaşık 500 kişi önünde sahne aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Yalova'da hayranlarıyla bir araya gelen deniz Seki, 'İyisin tabi, Suya hapsettim, Masal' gibi eserlerini seslendirerek başladığı konbserinde hayranlarına müzik şöleni sundu. Ünlü sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü de konseri izleyen konuklar arasında yer aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Niran Ünsal ve Metin Özülkü de sahneye çıkıp Deniz Seki ile birlikte düet yaptı. Üç sanatçının düeti, salonu dolduran konuklar uzun süre alkışladı.

'KRAL DAİRESİNDE KAYBOLDUM'

Gecelik fiyatı 15 bin dolardan kral dairesinde kalan Deniz Seki, karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini 1 gün daha uzattı. Bir çok ülke gezdiğini fakat hiç bir otelde böyle...