25 / 04 / 2024

Denizbank'tan emekliye 10 bin TL, çalışana 50 bin TL nakit! Başvuran alıyor! 

Denizbank'tan emekliye 10 bin TL, çalışana 50 bin TL nakit! Başvuran alıyor! 

Milyonlarca emekliye Denizbank'tan ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. Banka, emeklilere ve çalışanlara hızlı sonuçlu kredi sağlayacak. Emeklilere 10 bin TL verilecek...



Denizbank ihtiyaç kredisine banka şubelerine gitmeden SMS aracılığıyla da başvuru yapılabilecek. 

18 yaşını dolduran ve T.C. vatandaşı olan herkes bu krediye başvurabilecek. Banka tarafından açıklanana göre, kredi için en önemli nokta kredi puanı. Bu kapsamda kredi puanı 1.100 ve üzerinde olanlar krediden faydalanabilecek. 

Denizbank tan emekliye 10 bin TL, çalışana 50 bin TL nakit! Başvuran alıyor! 

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu için, şubeye yalnızca kimlik ve cep telefonu ile gidilmesi yeterli oluyor. Kredi için bankaya müşteri tarafından bir SMS yollanıyor ve ardından onay gelmesi bekleniyor. Onay gelmesi halinde krediyi hemen kullanabiliyorsunuz. 

SMS başvurularında Kredim yazıp boşluk bırakılıp kimlik numarası yazılıyor ve mesaj 3280'e gönderiliyor. Kredi onayı 5 dakika içerisinde geliyor. 

Denizbank tan emekliye 10 bin TL, çalışana 50 bin TL nakit! Başvuran alıyor! 

Haber24'te yer alan habere göre; kredi için mobil uygulama üzerinden de başvuru yapılabiliyor. Krediye başvuran kişinin başvurusunun onaylanmasının ardından nakit hemen hesaba geçiyor. 

Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu! Bakan Bilgin açıkladı! Zamla ilgili açık kapı bıraktı!

Prim günü eksik olanlar dikkat! Siz de erken emekli olabilirsiniz! İşte ayrıntılar...

PTT'den 40.000 TL kredi müjdesi! Başvuran herkes alacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön