29 / 04 / 2024

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

EYT ile alakalı bütün eksikler giderilirken EYT yasası ile alakalı şekillendirmeler tamama ererken bankalarda müşteri çekmeyi amaçlayarak promosyon tutarlarını güncelliyorlar. Bir güncellemede Denizbank'tan geldi. Banka 10 bin TL vereceğini ilan etti ve şartları açıkladı.



Banka promosyonları, bankaların müşterilerine sundukları farklı avantajlar ve hizmetlerdir. Bu promosyonlar genellikle yeni müşterileri çekmek veya mevcut müşterileri elde tutmak için sunulur. Banka promosyonları arasında şunlar yer alabilir:

Hoşgeldin Bonusu: Yeni müşterilerin banka hesabı açması ve belirli bir süre içinde belirli bir miktarda para yatırması durumunda verilen bonuslardır.

Faiz İndirimi: Belirli bir dönem boyunca mevduat hesabında belirli bir miktar para tutan müşterilere uygulanan faiz indirimleri.

Ücretsiz Hizmetler: Bankanın sunduğu belirli hizmetlerde ücret alınmaması gibi avantajlar.

Kredi Kartı Promosyonları: Bankaların kredi kartı kullanımını teşvik etmek için sunduğu farklı avantajlar, indirimler ve puan kazandırma sistemi.

Para Puanlar: Müşterilerin belirli işlemler karşılığında kazandığı ve sonradan çeşitli hizmetlerde kullanabileceği puanlar.

Ödeme Kolaylıkları: Belirli bir dönem boyunca müşterilere ödeme kolaylıkları sunulması, faizsiz taksit seçenekleri gibi uygulamalar.

Denizbank tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına yok artık diyeceksiniz
Buna göre Aylığını Denizbank'a taşıyan ve 3 sene kalma garantisi veren müşterilerine 10 bin TL'ye varan emekli promosyonu ödenecek.

Denizbank'tan yapılan açıklamada "SGK emekli aylığını ilk defa DenizBank'a taşımayı garanti eden ve 3 sene için aylığını alma sözü veren EYT'lilere, 10.000 TL'ye varan nakit promosyon sunulacaktır." denildi.

Açıklamada, "Promosyonunuz ilk aylığınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza iletilecektir." denildi.

İşte Denizbank'ın emeklilere ödeyeceği promosyon bedeli ve koşulları...

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz


Geri Dön