25 / 04 / 2024

Denizbank'tan müjde! 1 Sene boyunca ücretsiz! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!

Denizbank'tan müjde! 1 Sene boyunca ücretsiz! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Denizbank'tan güzel haber geldi. 30 Kasım'a kadar başvuran herkese bir sene ücretsiz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte ayrıntılar...



Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Denizbank'tan güzel haber geldi. Denizbank, yeni kampanyasının 30 Kasım'a kadar geçerli olacağını duyurdu. Kampanya kapsamında Kasım ayında Denizbank kredi kartı başvurusunda bulunup, kartınızın onaylanması sonrasında DenizBank kredi kartınızla yapacağınız internet alışverişlerinizden 3 ay boyunca 300 TL'ye varan indirim ve 1 yıllık Blu TV üyeliği fırsatı sunuluyor.

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte ayrıntılar...

Denizbank tan müjde! 1 Sene boyunca ücretsiz! 30 Kasım a kadar faydalanabilirsiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön