19 / 04 / 2024

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan heyecanlandıran kampanyanın müjdesi geldi! Paraf üzerinden 30 Kasım'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden yeni kampanyalarını duyurdu. Halkbank, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"01 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile Sanal POS'lardan tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri birinci yurt içi e-ticaret harcamasına 75 TL, üçüncüye 125 TL, beşinciye 200 TL, toplam 400 TL ParafPara verilecektir."

Halkbank tan yeni kampanya! 30 Kasım a kadar hemen başvurun!

Harcama yapmadan önce, "KASIM" veya “KASIM” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e)  SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması gerekiyor.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 400 TL'dir.

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön