18 / 04 / 2024

Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Aqua City Denizli

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede daire alanları 72 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?



Ortak donatıları kapsamında bungalovlar, palmiyeler, çardaklar, seyir terasları,çocuklar için su kaydırakları, açık hava sineması, göl kenarlarında yürüyüş yolları,tropik ağaçları gibi seçenekler bulunuyor.


Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen projede ödeme planı kapsamında banka kredisi ve firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.


Aqua City projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Fiyatların kat ve cepheye göre değişiklik gösterdiği projede daireler 159 bin 300 TL'den başlıyor ve 709 bin 100 TL'ye kadar yükseliyor.


Satışların devam ettiği projede daire alanları 72 metrekareden başlayıp, 214 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanan proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Proje Denizli İl'inde hayata geçiriliyor.


Adres:  İzmir  Asfaltı Üzeri 5. km Adnan Menderes Bulvarı No: 185 (Eski EGS Park) Denizli


Aqua City satış ofisi 

Tel: 444 19 74

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön