20 / 04 / 2024

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.



Denizlispor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmalarına başlandı. İş makinesine binerek zemine ilk kepçeyi vuran Denizlispor Başkanı Ali Çetin, stat kapasitesini 3 bin 500 kişiye çıkaracaklarını ve çalışmaların sezon başlamadan önce tamamlanacağını dile getirdi.

Vatan'da yer alan habere göre, stadı en güzel şekilde modernize edeceklerini söyleyen Çetin, "Süper Lig'e çıkınca böyle bir söz vermiştik. Yetiştirebilmek için gece gündüz çalışacağız. Çalışmalara iş makinelerini göndererek destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Çetin sözlerine şöyle devam etti:

"Yapılamaz denileni yapmaya çalışacağız. Hedefimiz 2 ay içerisinde çalışmaları bitirmek. Stadımızdaki açık tribünün üzeri kapatılacak. Zemini 2 metre aşağı indirip, stat kapasitesini 3 bin 500 kişi artırmak istiyoruz. 45 günlük bir süre zarfında stadımızdaki işlemleri tamamlamak istiyoruz. Herkes taşın altına elini koyuyor. İmece usulüyle çalışmaları yapacağız. Çünkü bütçemizi transfere ayırdık. Stadımızı taraftarlarımızın istediği bir noktaya getireceğiz. Normalde bu çalışmaların 15 milyon liraya mal olması bekleniyor ama biz bu işlemi 5 milyon lira gibi bir rakama bitireceğiz."

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!


Geri Dön