25 / 04 / 2024

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de meydan yatırımlarını sürdürüyor. "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla Çivril ilçesinde hayata geçirilen meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje ile 2 ayrı park ve meydan olarak kullanılan toplam 14 bin metrekare alandaki mevcut öğretmenevinin tadilat yapılarak restoran olarak kullanılması amaçlanıyor. Ayrıca 75.Yıl Parkı'ndaki büfelerin yerine ise 1 adet yeni ve modern mimariye sahip kafeterya inşa edilerek vatandaşların ihtiyaçlarının karşılaması hedefleniyor.

Modern çocuk oyun alanları

Bunların yanında çalışma ile 75.Yıl Parkı'ndaki kafeterya ve çevresinde süs havuzları ile desteklenen oturma alanları yapılırken 23 Nisan Parkı'nda ise 1 adet de satış büfesi bulunuyor. Parktaki mevcut çocuk oyun alanları da daha modern bir biçimde yenilenerek çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri bir yere dönüşüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ile ilçeye yeni bir nefes katması amaçlanıyor.

Denizli yeşil alanda Avrupa standartlarının üstünde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, kentte kişi başına 14 metrekare yeşil alan düştüğünü belirten Zolan, bu rakamın Avrupa standartlarının çok üstünde olduğunu belirtti. Başkan Zolan sözlerini şöyle sonlandırdı: "Çivrilimize hizmet edecek 75. Yıl ve 23 Nisan Parkımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz burada güzel vakit geçirebilecek. Yenilediğimiz ve daha kapsamlı kullanılabilecek alanlarımız vatandaşlarımıza sosyal anlamda bir alternatif olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi
 


Geri Dön