19 / 04 / 2024

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..




Pamukkale Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak projesi Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı. 

 

Posta Gazetesi'nin haberine göre Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 milyon liralık dev yatırımı birlikte inceledi. 

 

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen kompleksin, bittikten sonra Sağlık Bakanlığı’na devredileceğini belirten Başkan Gürlesin, “5-6 ayda hizmete almayı planlıyoruz. Bittiğinde de birçok insanın şifa bulmasından dolayı büyük onur duyacağız” dedi.

 

BÜTÜN DENİZLİ'YE HİZMET


Bu tesisin sadece Pamukkale için değil Denizli’nin tamamı için de kazanç olacağını vurgulayan Şahin Tin ise şöyle konuştu: “Bu bölge için çok önem arz ediyor. Çünkü baktığımızda Denizli’de hastanelerin çoğunluğunun yukarı kesimde olduğunu görüyoruz. Bu tesisle insanlığa yatırım yapmış oluyorsunuz. Bölgesel ve yerel anlamda da burada büyük bir değişimin altına imza atmış olacaksınız. Çevrede de zaten hemen yeni inşaatların başladığını görüyoruz. Yani sosyal zenginliğe de katkı olduğunu söyleyebiliriz.”

 


Geri Dön