26 / 04 / 2024

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi. Çivril'de sıcak asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti. Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven'in de eşlik ettiği program kapsamında, Çivril'in Gümüşsu mahallesinde başlayan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Zolan, vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Zolan, buradaki konuşmasında, "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatarak, "Denizli'de ne var? Sıcak asfalt var. İşte bugün sıcak asfaltı Gümüşsuyumuza yapmaya geldik. Sözümüzü tutmaya geldik" dedi.

Çivril'in 7-8 mahallesine hitap edecek, içerisinde kiraz alım merkezinin de bulunduğu bir pazaryeri ve halı saha müjdesi veren Başkan Zolan, yaklaşık 1 milyon liralık yatırım yapılacağını söyledi. 2019'a kadar Çivril'in pek çok ihtiyacını gidereceklerini dile getiren Zolan, "Biraz sabır gerekiyor. Önümüzde dört yıllık bir dönem var. Nasıl sıcak asfalt yapılıyorsa, pazaryeri yapılıyorsa, arıtma tesisi devreye girdiyse, itfaiye, cenaze hizmetleri ve diğer her türlü hizmet veriliyorsa, 2019'a geldiğimizde bir çok ihtiyaç daha giderilmiş olacak. İyi ki büyükşehir olmuşuz diyeceksiniz" diye konuştu.


Yeni Asır



Geri Dön